Видео упатства за креирање на крстозбори и асоцијации во Microsoft Office

За време на вебинарот „Квалитетна онлајн настава базирана на интерактивни едукативни ресурси во информатиката“, дел од учесниците побараа видео упатства за креирање на крстозбори и асоцијации во Microsoft Office. Во прилог може  да ги погледнете. Огромна благодарност до Марија Пупиноска Гогова за изработката на овие видео упатства.

Креирање асоцијации во Power Point

Креирање крстозбор во Excel