Вебинар „Добри СТЕМ практики во онлајн наставата по математика“

На 27 јануари со почеток од 18 часот ќе се реализира вебинарот „Добри СТЕМ практики во онлајн наставата по математика“. На вебинарот м-р Силвана Ј. Бинова ќе презентира свои добри практики од онлајн наставата по математика со акцент на изработката на интерактивни дигитални ресурси.

На вебинарот можете да се пријавите на следниот линк.

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *