Вебинар „Добри СТЕМ практики од онлајн наставата во одделенска настава“

На 03.02.2021 со почеток во 18 часот ќе се реализира вебинар „Добри СТЕМ практики од онлајн наставата во одделенска настава“. На вебинарот свои добри практики ќе презентираат наставничките Цанка Костова и Билјана Чурлевска Маневска кои се наставнички во одделенска настава. Се одлучивме за одделенска настава бидејќи сметаме дека одделенските натавници  ги даваат основите на науката кај малите ученици, а и имаат многу што да споделат.

За пријавување следете го линкот: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=kbJXD9Un8EesXE2hBhRVFLXc5dB_FNZHrqZnsV44rVJUQzZFQThOWE9VTFRaVlJRUzkxQVZKN05JSC4u

 

 

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *