Вебинар „Добри СТЕМ практики“

На 23 декември со почеток во 18 часот ќе се реализира вторниот вебинар „Добри СТЕМ практики“. За време на вебинарот ќе бидат споделени добри практики од наставата од наставниците Аида Петровска и Билјана Николова.

Вебинарот ќе се реализира на македонски јазик. Учесниците ќе добијат сертификат за учество.

За пријава на вебинарот искористете го следниот линк.