Вебинар „Квалитетна онлајн настава базирана на интерактивни едукативни ресурси во информатиката“

На 10.02.2021 ќе се реализира вебинар на тема “Квалитетна онлајн настават базирана на интерактивни едукативни ресурси во информатика“. На вебинарот свои добри практики ќе презентираат Благодородна Сотиров и Марија Пупиноска Гогова, наставници по информатика. Овој вебинар ќе се реализира и како дел од Неделата на информатиката 2021.

Пријава за учество на следниот линк.