Вебинар на тема „Добри практики со користење на мобилните апликации во СТЕМ наставата“

Ви го најавуваме последниот вебинар за оваа година на тема „Добри практики со користење на мобилните апликации во СТЕМ наставата’. Наши презентери се Марија Пупиноска Гогова – наст. по информатика и Биљана Стојановска одд. наставник.

Вебинарот ќе се реализира на 21.12.2022 со почетокт во 18 часот.

Регистрација на следниот линк.