Вебинар на тема „Добри практики со користење на мобилните апликации во СТЕМ наставата“

Ви го најавуваме новиот вебинар „Добри практики со користење на мобилните апликацики во СТЕМ наставата“. На вебинарот своите искуства ќе ги споделат Игор Богданоски – наст. по математика и Игор Николовски – наст. по физика.

Вебинарот ќе се реализира на 18.10.2022 (вторник) со почеток од 18 часот.

Регистрација за учество на следниот линк.