Вебинар „Педагошки аспекти на онлајн наставата – како да се реализира добар онлајн час“

На 24.02.2021 (среда) со почеток во 18:30 часот, во соработка со Scientix, ќе се реализира вебинар на тема „Педагошки аспекти на онлајн наставата – како да се реализира добар онлајн час“. На вебинарот ќе бидат презентирани заклучоците од работилницата „Педагошки аспекти на онлајн наставата“ и ќе биде најавен Повикот за добри практики од онлајн наставата.

 

Пријава за учество на вебинарот на следниот линк.

One thought on “Вебинар „Педагошки аспекти на онлајн наставата – како да се реализира добар онлајн час“

  1. Тања Николовска февруари 24, 2021 at 6:26 pm

    Интересни и корисни вебинари. Ви благодарам

Напишете коментар

Name *
Email *
Website