Вебинар „„Презентација на добри практики на онлајн алатки за формативно оценување и креирање на дигитални СТЕМ материјали“

На 12 мај со почеток од 18 часот ќе се реализира вториот вебинар на тема „Презентација на добри практики на онлајн алатки за формативно оценување и креирање на дигитални СТЕМ материјали“. Истиот се реализира во соработка со Scientix. На овој вебинар презентери се две одделенски наставнички Зорица Милкова од ООУ „Тошо Велков Пепето“ –  Кавадарци и Елена Апостолова од ООУ „Мирче Ацев“ – Скопје. Учесниците ќе може да се запознаат со алатките кои тие ги користат за онлајн формативно оценување.

За да учестувате на вебинарот пријавете се на следниот линк.

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *