Онлајн работилници за СТЕМ проекти SPOWs

Што се SPOWs?

SPOWs се онлајн работилници за научни проекти

Секојa работилница се реализира во период од три недели, вклучувајќи:

  • недела 1: читање на некои подготвителни материјали
  • недела 2: онлајн сесија од два часа (сесија 1)
  • помеѓу сесиите 1 и 2: асинхрони „домашни задачи“ за учесниците
  • недела 3: онлајн сесија од два часа (сесија 2)

Повеќе за работилниците како и за начините за пријавување прочитајте на следниот линк.

One thought on “Онлајн работилници за СТЕМ проекти SPOWs

  1. Aida ноември 27, 2021 at 4:58 pm

    Ајде,DIG-ED, пројавете интерес за водење на работилници. Обезбедете превод и направете тим од соништата да ја изодиме нашата патека. Ако се сака се се може. 🙂

Напишете коментар

Name *
Email *
Website