Последен вебинар на тема „Презентација на добри практики на онлајн алатки за формативно оценување и креирање на дигитални СТЕМ материјали“

Ви го најавуваме последниот вебинар од серијата вебинари „Презентација на добри практики на онлајн алатки за формативно оценување и креирање на дигитални СТЕМ материјали“, кој истовремено е и последен оваа учебна година. Наши презентери се: Ирина Иванова- наст по информатика и Славица Карбева Стојковиќ – наст. по математика. Вебинарот ќе се реализира во соработка со Scientix.

Ве очекуваме во среда на 26.05.2021 во 18 часот.

Пријава за учество на вебинарот на следниот линк.