Последен вебинар од серијата вебинари „Придобивки и предизвици од реализацијата на онлајн наставата“

На 15.12.2021 (среда) со почеток од 19 часот ќе се реализира четвртиот и последен вебинар за оваа година на тема „Придобивки и предизвици од реализацијата на онлајн наставата“. Вебинарот се реализира со поддршка на Scientix. Наш презентер ќе биде Никола Делевски проф. по физика во СОУ “Никола Карев” Струмица.

Регистрацијата за учество во вебинарот се врши на следниот линк.