Потсетете се на можностите кои ги нуди Scientix

Scientix започна со нова кампања со дел да ги потстети своите корисници на онлајн сервисите кои ги нуди овој портал. На посебна страна посветена на оваа кампања може да најдете постери и кратки видеа кои може да ве потсетат на придобивките од користењето на различните сервиси кои бесплатно ги нуди Scientix:

Нови видеа и постерии редовно ќе се додаваат на станата Scientix services .