Претставување на проектот „Користење на игри за учење за сајбер-безбедност и справување со дезинформации“на проектот.

Владимир Трајковиќ од ДИГ-ЕД на 28.03.2022 го претстави проектот „Користење на игри за учење за сајбер-безбедност и справување со дезинформации“ за време на гостувањето во утринската програма на Македонската радио телевизија. Тој зборуваше за потребата од медиумска писменост и тековните активности во рамки на овој проект

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *