Синхронизирани едукативни видеа достапни на Youtube

Едукативните видеа кои беа преведувани согласно наставната програма од членови на Диг-Ед а во рамки на иницијативата „Наука за деца“, можат да се најдат и на Youtube, на каналот на ОХО продукција. Бројот на вакви видеа постојано расте.

Погледнете ги на Youtube листата на ОХО продукција.