Снимка од вебинарот „Добри СТЕМ практики од онлајн наставата по математика“

На 27.10.2021 се реализираше вебинарот „Добри СТЕМ практики од онлајн наставата по математика“ на кој своите добри практики ги презентираше м-р Силвана Ј.Бинова наст. по математика. Вебинарот со проследија 190 наставници.

Во прилог е видео снимката од вебинарот како и линк до презентацијата на колешката Силвана Бинова.

 

Линк до презентацијата.