Снимка од вебинарот „Квалитетна онлајн настава базирана на интерактивни едукативни ресурси во информатиаката“

На 10.02.2021 се реализираше вебинарот „Квалитетна онлајн настава базирана на интерактивни едукативни ресурси во информатиаката“ во соработка со Scientix. На вебинарот презентираа Марија Гогова Пупиноска и Благородна Сотиров кои презентираа интерактивни дигитални ресурси и како тие може да се искористат во онлајн наставата.

Во прилог е видеото од снимката од вебинарот.

 

Презентациите од вебинарот:

Scientix4-final

Вовед за вебинар