Снимка од вебинарот “Презентација на СТЕМ активности реализирани за време на STEM Discovery Campaign 2022”

Славица Карбева Стојковиќ и Аида Петровска ги презентираа своите активности, реализирани за време на STEM Discovery Campaign 2022, на вебинарот реализиран на 26.05.2022. Може да погледнете повеќе детали за нивните активности во снимката од вебинарот

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *