Снимка од вебинарот „Презентација на Scientix 4″

На 16.09.2020 со почеток во 18 часот беше реализиран првиот од низата вебинари од страна на Центарот за иновации и дигитална едукација Диг-Ед, како Национална контакт точка за Scientix. Целта на вебинарот беше да се запознаат сите заинтересирани страни со целите и можностите кои ги нуди Scientix 4, Погледнете ја снимката од овој вебинар:

One thought on “Снимка од вебинарот „Презентација на Scientix 4″

  1. Даница Кежароска февруари 28, 2021 at 1:29 am

    Добро е да има и на македонски јазик

Напишете коментар

Name *
Email *
Website