Снимка од вебинарот „Придобивки и предизвици од реализацијата на онлајн наставата“ на 15.12.2021

На 15.12. 2021 се одржа последниот вебинар од серијата вебинари на тема „Придобивки и предизвици од реализацијата на онлајн наставата“ на кој презентер беше Никола Делевски проф. по физика. Проследете ја снимката од вебинарот:

Во прилог е и презентацијата користена на вебинарот.