Снимка од вебинарот „Реализирани СТЕМ активности за време на Stem discovery Campaign”

На 05.05.2021 се одржа вториот вебинар на тема  „Реализирани СТЕМ активности за време на Stem discovery Campaign” поддржан од Scientix. Снимката од вебинарот може да ја погледнете тука.

 

Тука можете да ја преземете и презентацијата од вебинарот.

SDW-21-активности

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *