Снимка од вебинарот реализиран на 26.05.2021

На 26 мај се реализираше последниот вебинар за оваа учебна година на тема: „Презентација на добри практики на онлајн алатки за формативно оценување и креирање на дигитални СТЕМ материјали“ кој се организираше во соработка со Scientix.

Во прилог ви ја доставуваме снимката од вебинарот:

 

Исто така ги споделуваме и презентациите искористени на презентацијата.

Scientix4_Irina

Scientix4-template-final Slavica Karbeva Stojkovikj