Вебинар: Научени лекции, идни чекори, повратни информации

Вебинарот „Научени лекции, идни чекори, повратни информации“ се раелизираше на 22.02.2023. На почетокот имаше кратка презентација за Scientix и активностите на Диг-Ед како Scientix NCP. Детално беа претставени активностите на Диг-Ед како Национална контакт точка за Scientix во изминатите две години (вебинари, работилници, публикувани каталози, онлајн промоции итн.). Беа споделени и најновите информации поврзани со Scientix. На крајот се доби и мислење од учесниците за активностите на Диг-Ед како Scientix NCP. Презентацијата од вебинарот може да ја најдете на следниот линк

Scientix learnt-lessons-and-future-stepsПреземи

За повеќе детали може да ја погледнете снимката од вебинарот: