Вебинар – „Научени лекции и идни чекори“

На 22.02.2023 (среда) со почеток во 19 часот ќе сe реализира вебинарот „Научени лекции и идни чекори“. Овој вебинар е последен кој го реализираме како Национална контакт точка на Scientix. На вебинарот ќе бидат презентирани сите досегашни активности кои сме ги реализирале во рамки на Scientix, научените лекции како и идни активности за промовирање на СТЕМ образованието.

Пријава за вебинарот на следниот линк.