Вебинар Презентација на добри практики на онлајн алатки за формативно оценување и креирање на дигитални СТЕМ материјали“

ДИГ-ЕД продолжува со серија вебинари поддржани од Scientix. На 07.04.2021 со почеток од 18 часот ќе се реализира вебинарот „Презентација на добри практики на онлајн алатки за формативно оценување и креирање на дигитални СТЕМ материјали“. На вебинарот презентери ќе бидат Марија Велевска проф. по физика во СУГС “Георги Димитров” – Скопје и м-р Стојан Манолев проф.по физика во СОУ „Гоце Делчев“ – Валандово.

За да се пријавите на вебинарот пополнете ја формата на следниот линк.