Вебинар „Реализирани СТЕМ активности за време на Stem discovery Campaign

На 05 мај со почеток од 18 часот ќе се реализира втор вебинар на тема „Реализирани СТЕМ активности за време на Stem Discovery Campaign“ поддржан од Scientix. Презентери на вебинарот се: Силвана Бинова и Јулијана Поповски. Пријавување за вебинарот на следниот линк.