Вебинар „Реализирани СТЕМ активности за време на Stem Discovery Campaign“

На 28 април со почеток од 18 часот ќе се реализира вебинарот на тема „Реализирани СТЕМ активности за време на Stem Discovery Campaign“ поддржан од Scientix.  Презентери на вебинарот се: Велика Маркова, Силвана Миладинова и Ѓорѓина Димова. Пријавување за вебинарот на следниот линк.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *