Најава за нов вебинар „Придобивки и предизвици при реализацијата на онлајн наставата“

Ви најавуваме нов вебинар „Придобивки и предизвици при реализацијата на онлајн наставата“, а со тоа и нов и искусен предавач Александра Блажевска – наставник по хемија. Вебинарот ќе се реализира на 20.10.2021 (среда) со почеток во 19 часот.

За да се пријавите на вебинарот кликнете на следниот линк.