Нова серија вебинари поддржани од Scientix

Помина еден месец од почетокот на новата учебна година, па и ние продолжуваме со вебинарите кои се поддржани од Scientix. Прв предавач е Игор Богдановски, наставник по математика од Прилеп. Национален обучувач за Националната платформа за учење на далечина и наставник ментор. Scientix ambassador за Македонија, МIEExpert трета година последователно, MIE Trainer Оffice 365 и Moodle администратор.

Тој ќе зборува за придобивките и предизвиците од онлајн наставата. Вебинар ќе се реализира на 06.10.2021 (среда) со почеток од 19 часот.

За да се пријавите на вебинарот пополнете ја формата на следниот линк.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *