Отворени образовни ресурси

Презентации на тема: Сајбер безбедност и справување со дезинформации

Приказни на тема Сајбер насилство и справување со дезинформации

Игри на тема Сајбер безбедност и справување со дезинформации

Авантурите на топката

Приказна – Ќе ти ја дадам лозинката

Учење преку игра

Игра за безбедно користење на интернетот

Лажен сајт – приказна

Во замокот на сајбер безбедноста