Трет вебинар на тема: „Придобивки и предизвици при реализација на онлајн наставата“

На 24.11.2021 (среда) со почеток од 19 часот ќе се реализира третиот вебинар од серијата вебинари на тема „Придобивки и предизвици при реализација на онлајн наставата“. Презентери на овој вебинар се: Биљана Стојановска ООУ “Св. Кирил и Методиј” Центар – Скопје и Билјана Лазареска ООУ “Вера Јоциќ” Гази Баба – Скопје кои работат како одделенски наставнички. Тие ќе ги презентираат нивните искуства, предизвици и придобивки од онлајн наставата при работа со најмалите ученици.

Пријава за учество на вебинарот на следниот линк.

2 thoughts on “Трет вебинар на тема: „Придобивки и предизвици при реализација на онлајн наставата“

  1. Fatime Bexheti - Durmishi ноември 19, 2021 at 6:00 pm

    /

  2. Fatime Bexheti - Durmishi ноември 19, 2021 at 6:01 pm

    So nadez deka ke ucime nesto novo za onlajn nastavata za pomalite deca.

Напишете коментар

Name *
Email *
Website