На 28 април се одржа вебинарот „Реализирани СТЕМ активности за време на Stem Discovery Campaign” поддржан од Scientix.                                           Снимката од вебинарот можете да ја погледнете тука.   Во прилогContinue Reading

На 24.02.2021 се реализираше вебинарот  „Педагошки аспекти на онлајн наставата – како да се реализира добар онлајн час“. На вебинарот беа презентирани заклучоците од работилницата „Педагошки аспекти на онлајн наставата“, коордганизирана од Scientix,  како и повикот за добри практики од онлајн наставата. Во прилог можете да ја погледнете снимката одContinue Reading

Вебинарот „Добри СТЕМ практики од онлајн наставата во одделенска настава“  во соработка со Scientix успешно се реализираше на 03.02.2021. Во прилог се снимата од вебинарот како и линкови до презентациите.   Презентација 1 Презентација 2      Continue Reading