Escape room – побезбеден интернет

Како последна активност од Неделата на информатиката ви споделуваме линк до собара за бегство во која учениците ќе научат повеќе за безбедноста на интернет.

Кликнете на следниот линк.

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *