Снимка од вебинарот „Придобивки и предизвици од реализацијата на онлајн наставата“ на 20.10.2021

На 20.10.2021 се реализираше вебинарот „Придобивки и предизвици од реализацијата на онлајн наставата“ на кој своите искуства со наставниците ги сподели Александра Блажевска.

За оние кои не беа во можност да присустваат на вебинарот во продолжение ја споделуваме снимката.

Исто така ви ја споделуваме и презентацијата која ја користење Александра.